Za 25/11 & zon 26/11 - Lokaal Boetiek

lokaal boetiek

Lokaal Boetiek ontstond vijf jaar geleden in de schoot van Lokaal Markt. In die tijd is dit initiatief in West-Vlaanderen uitgegroeid tot de place to be voor al wie houdt van mooie, handgemaakte en lokale spullen. Van stijlvolle sjaals of prachtige creaties uit leer, tot fijne keramiek en betoverende juwelen. Stuk voor stuk objecten met een uniek verhaal, rechtstreeks te koop bij de maker aan een eerlijke prijs.

Toen de vraag kwam of Lokaal Boetiek dit najaar een weekend lang in La Petite Fabriek kon neerstrijken, moesten we geen twee keer nadenken. Met ons zwak voor inspirerende makers en gepassioneerd craftmanship, organiseerden we immers zelf al een aantal keer Bazar Magiek. En daar houden we alleen maar mooie herinneringen aan over.

Met open armen en veel trots ontvangen we dus Lokaal Boetiek voor de eerste keer aan de franstalige zijde van de taalgrens. Welkom het laatste weekend van november op onze zinderende markt vol mooie, handgemaakte spullen, inspirerende makers en warme bezoekers zoals jij. Voor de zoetebekjes zorgt Eva Cosy voor allerlei lekkers. De Boekenkok verwent ons met een kleurrijk bordje vol originele tapas.

za 25/11 vanaf 14:00

zo 26/11 vanaf 11:00