Overnachten
in een uniek kader

Voor leerlingen en leerkrachten die in La Petite Fabriek verblijven bieden we diverse vormen van logement aan:

Boven-dortoir

Een volledig ingerichte slaapzolder met eigen sanitair, waar plaats is voor maximum 20 leerlingen. De leerlingen slapen op degelijke matrassen en/ of veldbedden. Elk bed beschikt over een donsdeken en een kussen.

Beneden-Dortoir

Leerkrachten slapen in aparte 2 of 4-persoonskamers.

2 persoonskamers

4 persoonskamers

Ilot des Roulottes

Leerkrachten logeren in 1 of meerdere woonwagens die zich bevinden naast de tenten- weide.

Er zijn 3 roulottes die verhuurd worden als slaapwagen, een vierde woonwagen doet dienst als sanitaire ruimte met twee gescheiden douchecellen en afzonderlijke toiletten. De woonwagens werden stuk voor stuk met heel veel zorg en vakmanschap gebouwd en ingericht met ontzettend veel smaak voor schoonheid en detail.

De liefde voor groen vind je zowel terug in de architectuur alsook in de aankleding met het warme hout, de kalksilex-bekleding, het gebruik van Marrokaanse handgemaakte zelliges en het op maat gemaakte meubilair.

De woonwagens kunnen apart als samen verhuurd worden.

La Roulotte du Coeur

Een op-en-top ‘romantische’ woonwagen geschikt voor twee personen met een dubbelbed. Er is een aparte wastafel en een frigootje. De woonwagen wordt verwarmd met een houtkachel. Er is een dakterras met groendak van waaruit je een prachtig zicht krijgt op het bosje.

La Roulotte du Vitrail

Een woonwagen met heel mooie ‘glas-in-lood’-ramen die is geschikt voor vier personen. Er zijn twee onafhankelijke slaapcompartimenten met eigen terras, dubbel bed en gemeenschappelijke frigo. Er wordt verwarmd met electriciteit.

La Roulotte des Ducs

Een ‘luxe’-woonwagen geschikt voor vier personen. Je hebt er eigen sanitaire voorzieningen en een apart zithoekje rondom een houtkachel. Er is een groot buitenterras.