Eten, drinken
& ontspannen

Organiseer je een feest in La Petite Fabriek, dan helpen we je graag ook met de geschikte keuze op vlak van catering en drank.

Organiseer je in La Petite Fabriek een feest of event, dan ben je vrij om kiezen met welk cateringbedrijf je werkt. Maar, op vlak van dranken hebben we wel een afspraak dat de dranken worden geleverd via onze lokale bierhandelaar. Immers, La Petite Fabriek promoot de bieren van de regionale brouwerij ‘Brasserie Dupont’ (Moinette, Moinette Bio, Redor Pils, Saison Dupont…).

Graag stellen we ook enkele cateraars voor waar we zelf heel graag mee samenwerken. Het zijn gastkoks die koken met liefde en passie voor het vak én die zich bij de keuze van hun menu’s laten inspireren door de seizoenen, werken met hoofdzakelijk lokale, dagverse ingrediënten maar die bovenal ook houden van een vleugje wereldsmaak. Er zijn geen vaststaande formules. Je kan kiezen tussen eenvoudig, uitgebreid, klassieke ofwel eerder originele en creatieve formules. Wij werken ook hier graag op maat.

Enkele tips die kunnen inspireren voor je feest: