Eten, drinken
& ontspannen

Vakantiegasten van La Petite Fabriek koken in principe zelf en beschikken over een eigen kook- en eetplek. Je kan er zelfstandig iets om te eten bereiden én ook nuttigen.

Groepen van maximum 30 personen kunnen terecht in onze kleine zwarte auberge

Een oude buitenschuur bouwden we om tot een warme, gemeenschappelijke ontmoetingsplek. Er is aan de ene kant een origineel, volledig uit recuperatiehout vervaardigd keukenblok, en aan de andere kant een knusse eet- en zithoek die verwarmd wordt met een moderne gezellige pelletkachel.

Het is een ontmoetingsplaats waar iedereen aan dezelfde tafel zit. Het keukenblok is volledig uitgerust met een kookeiland, een dubbele oven, microgolfoven, koelkast en vaatwasmachine. Alle keukenmateriaal en servies staat ter beschikking van de gasten.

Bij mooi weer kunnen de muur-panelen van de schuur worden uitgenomen. Op die manier krijg je een echte ‘open schuur’ met een buitenkeuken die je een aangenaam zicht geeft op de prairie en de weelderige binnentuin.

Grotere groepen  kunnen terecht in onze grote auberge, een prachtige verbouwde knusse zitkamer met bar en haardvuur met een professioneel ingerichte 'open keuken' en eetruimte.

Bij de inrichting werd uitsluitend gewerkt et natuurlijke, ambachtelijke materialen zoals kalsilex, tadelakt, zelliges, recuperatiehout en handgeweven textiel. Dit zorgt ervoor dat de ruimte een heel gezellige en warme sfeer uitademt.


Op vraag kunnen wij onze gasten een ontbijtpakket aanbieden aan 12€pp en voor kinderen jonger dan 12 jaar aan 9€ pp.


Wij serveren op afspraak voor groepen:

  • Ontbijt aan 12 pp: bio-brood (compaan), artisanale confituren, honing en speculoospasta, kaas en verse vruchtensappen of smoothie
  • Ontbijt aan 15 pp: bio-brood (compaan), huisgemaakte granola van tante Clarisse met hoeve-yoghurt en topping van fruit, artisanale confituren, honing en speculoospasta, kaas en verse vruchtensappen of smoothie