Eten & drinken

In La Petite Fabriek werken wij enkel samen met gastkoks die koken met liefde en passie voor het vak en die zich bij de keuze van de menu's laten inspireren door het ritme van de seizoenen, het verwerken van uitsluitend eerlijke dagverse producten en die bovenal houden van een vleugje wereldsmaak.

Wij serveren op afspraak voor groepen:

  • Ontbijt aan 12 pp:
    bio-brood (compaan), huisgemaakte granola van tante Clarisse met hoeve-yoghurt en topping van fruit, artisanale confituren, honing en speculoospasta, kaas en verse vruchtensappen of smoothie
  • Middaglunch aan 12 pp:
    gevarieerd broodjesbuffet met salades en tapenades
  • Middaglunch aan 15 pp:
    gevarieerd broodjesbuffet met salades, tapenades en verse soep
  • Avondmaal aan 15 pp:
    hoofdmaaltijd geïnspireerd op pure gastronomie uit alle windstreken
  • Avondmaal aan 18 pp:
    hoofdmaaltijd geïnspireerd op pure gastronomie uit alle windstreken + dessert
    koffie + koekje: 2 pp (fruitsap, water) 
    koffie met taart: 5,5 pp