Eten & drinken

In La Petite Fabriek werken wij enkel samen met gastkoks die koken met liefde en passie voor het vak en die zich bij de keuze van de menu's laten inspireren door het ritme van de seizoenen, het verwerken van uitsluitend eerlijke dagverse producten en die bovenal houden van een vleugje wereldsmaak.

Wij serveren op afspraak voor groepen:

  • Ontbijt aan 12 pp: bio-brood (compaan), artisanale confituren, honing en speculoospasta, kaas en verse vruchtensappen of smoothie
  • Ontbijt aan 15 pp: bio-brood (compaan), huisgemaakte granola van tante Clarisse met hoeve-yoghurt en topping van fruit, artisanale confituren, honing en speculoospasta, kaas en verse vruchtensappen of smoothie
  • Middaglunch aan 10 pp: 
    gevarieerd broodjesbuffet met verse soep
  • Middaglunch aan 15 pp:
    warme middaglunch
  • Avondmaal aan 16 pp:
    hoofdmaaltijd geïnspireerd op pure gastronomie uit alle windstreken
  • Avondmaal aan 20 pp:
    hoofdmaaltijd geïnspireerd op pure gastronomie uit alle windstreken + dessert
  • Onthaal / pauze koffie / thee / vruchtensap + koekjes: 4€pp
  • koffie met taart: 7€ pp
  • Dessert: 5€ pp


Onze traiteurs: